dissabte, 19 de setembre del 2020

Delinqüència i demència com a forma de govern

Des dels primers temps de l'increïble mandat del misteriós M. Rajoy Palinuro tenia clar (i ho va dir) que es tractava d'un govern d'un partit que era una organització de malfaents, com han sentenciat després els tribunals, pensada per l'espoli d'Espanya. Un partit que governava per enriquir els seus militants, càrrecs, amics, intermediaris. Una altra cosa és que ningú no digués res, que els mitjans amaguessin la situació. Això és Espanya, oi? 
 
Tampoc ningú no va dir res que, a més a més alguns dels ministres eren veritables pertorbats mentals. Algú que diu que té un àngel de la guarda que és anomena Marcelo, que condecora estàtues de verges i envia contingents de la força pública a fer la conga a Lourdes no està bé del cap. És el cas d'aquest ministre, que sembla haver sigut el centre de l'acció delictiva del gobierno pel que fa a l'espionatge a Bàrcenas. Sens dubte, divisió del treball: per cometre delictes, res millor que la policia. 
 
Vostès creuen que aquest Estat té salvació? Ho dic perquè l'actual ministre de l'Interior no em sembla millor que el seu predecessor (del senyor Zoido no cal ni parlar). Aquest no té un àngel de la guarda perquè ell mateix n'hi és del rei lladre al seu refugi i es nega a comunicar al Parlament el cost de la seguretat del rei fugat. Perquè Espanya és sempre Espanya, oi?
 

Delinqüència i demència barrejades amb una acció de govern pròpia de la cort dels miracles. Com no se n'hi ha acut a aquesta senyora presidenta de la Comunitat de Madrid una cosa que saben fins els nens a l'escola, que si anuncies mesures dures amb més de 48 hores d'antelació, el més probable és que provoquis una estampida? És impossible ser tant inconscient. Hi ha d'haver una finalitat perversa, encara pitjor que delictiva, gairebé genocida: la d'escampar el virus tot arreu a l'Estat. Això és Espanya, oi?

D'ençà de les guerres de religió al segle XVI, tots els tractadistes reconeixen el dret de resistència del poble quan és el seu govern el que pretén assassinar-ho.