dissabte, 27 de novembre del 2021

Riure's del català

Un altre cop cal recórrer al Tweeter perquè als diaris no es troba la notícia sobre els quatre desgraciats que, a una tertúlia de Ràdio Nacional de España (RNE), van ficar-se amb el català entre rialles i brometes d'un mal gust i una ignorància aclaparadores. I mira que té bemolls l'espectacle; per llogar-hi cadires. Mireu el vídeo de David Torrents al tweeter. Suposo que els mitjans tradicionals no en parlen  per esperit corporatiu, altrament dit, gos no mossega cap gos. Els tertulians, que s'han cobert de glòria seran companys de professió. 
 
Però les xarxes no reconeixen cap corporativisme i denuncien sense embuts el joc brut i les escombraries dels mitjans convencionals. Per això aquests titllen el tweeter de "femer", perquè fa palès el seu femer. 
 
A més a més munten la xirigota des d'una ràdio pública, o sigui, una que es finança amb els diners de tots, fins als que parlen la llengua que aquests inqualificables pretenen ridiculitzar. Sembla que els responsables de la ràdio han esborrat el vídeo i demanades disculpes. 
 
Tornaran a fer-ho. Perquè no és una tertúlia i no és una ràdio. És l'estat contra Catalunya.