dilluns, 25 d’octubre del 2021

Palinuro torna a la barricada

Després d'una absència de quatre mesos (i no de vacances a la torre d'ivori), Palinuro torna a l'internet amb algunes novetats.

S'ha fet editor independent. 
 
Condemnat a l'ostracisme a Espanya a causa del seu suport a la independència de Catalunya i també a Catalunya per la mateixa raó, encara que sembli mentida, car els "partits independentistes" són els pitjors enemics de la independència, ha trobat la possibilitat de publicar els seus textos i llibres burlant el boicot d'ERC a través d'Amazon.

Internet i les xarxes socials són l'únic àmbit lliure del control del pseudindependentisme i, sobretot, d'ERC, una típica organització autoritària en procés de feixistizatció, com deia Nicos Poulantzas. Per això els seus comissaris polítics diuen que el tuiter és un "femer"; perquè no poden controlar-lo. Amazon és una plataforma que possibilita l'autoedició de textos i llibres sense censura d'ERC que s'exerceix no només a escala editorial, sinó també de distribució i venda, perquè ordenen als llibreters sota la seva influència que no venguin els llibres crítics amb el seu partit d'endollats.

Doncs, a més de les seves cròniques periòdiques, el blog serà la finestra on apareixeran les pròximes publicacions de Palinuro: llibres originals, traduccions, i també els posts habituals. Transitòriament seguirà sent de franc, però més endavant serà per subscripció. Cal recordar que, malgrat que ERC continuï amb les seves calúmnies, Palinuro no rep diners de ningú, i ha de guanyar-se la vida en un ambient molt hostil.

El primer pas ha estat la publicació de l'assaig sobre La llibertat d'expressió a Catalunya, en edició kindle (per a ordinador, tauleta i mòbil) i edició de paper.

Les següents publicacions ja previstes seran: la versió castellana de La llibertat d'expressió, una traducció (amb estudi introductori meu) del text feminista de Poulain de la Barre, sobre la igualtat de les dones, De l'Egalité des deux sexes (1673) i un assaig meu il·lustrat sobre la misogínia a l'art occidental, tots tres ja en avançat estat de composició.

Per descomptat, també estan previstes les habituals cròniques sobre l'actualitat.

Desitgeu-me molta merda a la nova etapa palinurica, si us plau.