diumenge, 27 de gener del 2019

Avui a Amer

Yesssssir, a Amer, no more, no less. Per participar a una xerrada-homenatge al MHP KRLS i, de passada, a la seva familia que tant ho merita (segur que em deixo algun feble) i, de passada, al incansable Mingo Berrio, genius loci de primera categoria.

Es descobrirà el mural amb el retrat d'KRLS fet per el Bicman (Jordi Magrià) geni de la tècnica, capaç de fer art amb un humil belígrafo.

I després sentirem i veurem al MHP, fill de la terra, per vidéoconferència. La nostra República es analógica i digital. El president Puigdemont és un consumat usuari de les NNTT. Per cert, una prova més com la tecnologia és neutral per si mateixa: la videoconferència, el plasma, que va servir a M. Rajoy per fugir dels periodistes i de la gent, serveix a Puigdemont per hi apropar-ho. Tot depèn del que es digui, no de com es digui. Les NT serveixen per cavar avencs o per tendir ponts.

L'acte vol difondre l'idea i realitat del Consell de la República. Cal tenir una eina per projectar la República a l'exterior i fer-ho de forma democràtica, representativa, gairebé assembleària. I digital. La catalana és una revolució de nou tipus, on les xarxes són essenciales.

Ens veiem a Amer!